Sant Antoni i l’Aliança Mar Blava signen un conveni per a la protecció del municipi i del medi marí

logo-santantoni.netNota de premsa

Sant Antoni i l’Aliança Mar Blava signen un conveni per a la protecció del municipi i del medi marí

L’alcalde de Sant Antoni de Portmany, José Tur, i Ángeles Nogales, com a representant de l’Associació Aliança Mar Blava, han signat aquest matí un conveni per a la protecció del municipi i del medi marí en front de projectes d’exploració i explotació d’hidrocarburs al mediterrani nord-occidental.

Mitjançant aquest conveni, el Consistori concedeix a aquesta entitat un ajut econòmic de 6.000 euros per enguany. Per la seua banda, l’Aliança Mar Blava es compromet a dur a terme diferents tasques com, per exemple, l’ajut a la presentació d’al·legacions per part de les administracions afectades pels projectes, el contacte amb experts i l’obtenció d’informació sobre el potencials impactes de les exploracions o la concreció de les estratègies a seguir en els diferents processos administratius.

Els representants de l’Aliança han demanat que l’Ajuntament de Sant Antoni sol·liciti a Spectrum que desisteixi de la seua intenció de portar endavant una campanya de prospeccions al Mediterrani. L’alcalde ha recordat que tota la Corporació ja es va manifestar en contra de les prospeccions durant el darrer ple municipal i s’ha compromès a presentar en la propera sessió una moció que expressi el rebuig de tot el Consistori cap a aquestes campanyes.

firma convenio Aliança Mar Blava 2015
firma convenio Aliança Mar Blava 2015

Sant Antoni de Portmany, 4 d’agost de 2015

¡Bienvenida a Mar Blava, ALNITAK!

Recibimos a Asociación Alnitak como nuevo miembro de nuestra organización. Aprovechando su escala en la isla de Eivissa la semana pasada, nos pudimos ver y

Mar Blava cumple 8 años

¡Hoy estamos de celebración! Cumplimos 8 años y por fin hemos visto realizado nuestro sueño! Tras mucho trabajo y esfuerzo, hemos conseguido que se prohíban

Comparte esta información

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Mail