Spectrum rebutja reunir-se amb els consells insulars, els ajuntaments d’Eivissa i l’Aliança Mar Blava

Nota de premsa

Spectrum rebutja reunir-se amb els consells insulars, els ajuntaments d’Eivissa i l’Aliança Mar Blava

El Consell d’Eivissa informa que la companyia Spectrum Geo Limited ha rebutjat assistir a la reunió conjunta amb els quatre consells insulars, els ajuntaments d’Eivissa i l’Aliança Mar Blava convocada per demà dijous 20 d’octubre, la qual, per tant, ha quedat suspesa.

El Consell d’Eivissa vol manifestar la seva profunda decepció per la resposta que ha donat la companyia a través d’un escrit dirigit al president, Vicent Torres, on afirma que «la falta de govern a Espanya ha provocat la paralització de tots els expedients d’exploració i prospecció d’hidrocarburs«. Spectum arriba a dir que «un cop es reprengui l’activitat autoritzadora a nivell estatal«, els «complauria» reunir-se amb les institucions de les illes per «avançar en aquest projecte tan interessant«.

A més de menysprear el posicionament de rotund de rebuig de les institucions i ciutadania de les Illes Balears al seu projecte de prospeccions, Spectrum pretén donar per fet que aquest tirarà endavant a partir de la constitució d’un nou govern a Espanya.

El pròxim 25 d’octubre consells insulars, ajuntaments d’Eivissa i l’Aliança Mar Blava realitzaran una reunió conjunta i informaran públicament de les properes accions que duran a terme per frenar el projecte de prospeccions de Spectrum al mar balear.

Eivissa, 19 octubre 2016

¡Bienvenida a Mar Blava, ALNITAK!

Recibimos a Asociación Alnitak como nuevo miembro de nuestra organización. Aprovechando su escala en la isla de Eivissa la semana pasada, nos pudimos ver y

Mar Blava cumple 8 años

¡Hoy estamos de celebración! Cumplimos 8 años y por fin hemos visto realizado nuestro sueño! Tras mucho trabajo y esfuerzo, hemos conseguido que se prohíban

Comparte esta información

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Mail